Meldgegevens

Kan ik mijn retourberichten nog een keer ontvangen?

Ja, dit kan. Als u inlogt in AMICE, ziet u in de rechter bovenhoek de link ‘Uw profiel’. Daar vindt u de persoonlijke gegevens van het account. In het andere tabblad ziet u een overzicht van de meldingsessies die u heeft gehad. Als u klikt op de betreffende meldingsessie, kunt u het retourbericht nogmaals laten versturen. U ontvangt het retourbericht op het e-mailadres dat bij uw persoonlijke gegevens staat.

Ik vind niet al mijn retourberichten terug. Hoe kan dit?

Waarschijnlijk heeft u een keer een nieuw account gekregen. Dit is zeker het geval nadat u autorisatie voor uw eHerkenningsmiddel heeft aangevraagd. U kunt dan met uw nieuwe account niet meer de retourberichten inzien die u met uw oude account heeft gedaan. Wel kunt u de gegevens opvragen via een rapportage ‘Eigen meldgegevens’. Ook kunt u alle afgekeurde meldingen afhandelen via het menu ‘Technisch Afgekeurde Meldingen’.

Niet alle afgekeurde meldingen staan in het retourbericht. Waarom is dat?

AMICE kan meldingen controleren als er genoeg velden wél zijn ingevuld. Was u bijvoorbeeld het afvalstroomnummer of de meldperiode vergeten tijdens uw poging? Dan komt deze melding niet voor in het retourbericht. U vindt de afgekeurde melding wel in het menu ‘Technisch afgekeurde meldingen’.