Trainingen LMA: inschrijving geopend

Gepubliceerd 29 maart 2016

Binnenkort start een nieuwe reeks eendaagse trainingen voor OD-medewerkers. Wij verzorgen deze voortaan op een centrale locatie. U kunt zich hiervoor nu inschrijven.

Met de trainingen ondersteunt het LMA de omgevingsdiensten in hun ambitie het toezicht en de handhaving te versterken. De eerste trainingen zijn op dinsdag 26 en donderdag 28 april, in het RWS (Rijkswaterstaat)-gebouw Westraven in Utrecht.

Keuze voor kwaliteit

De centrale opzet van de trainingen vormt een trendbreuk met het verleden. “Het was gebruikelijk dat we trainingen op aanvraag verzorgden, dikwijls bij de OD’s op locatie”, vertelt Hans Neele van het LMA. “Maatwerk is waardevol, maar wij kiezen nu voor kwaliteit en toegankelijkheid. Door te centraliseren kunnen we alle OD’s samen het meeste laten profiteren van onze expertise.”

Compleet aanbod

Neele is enthousiast over het trainingsaanbod. “We hebben een training voor beginnende toezichthouders. Die wordt altijd erg gewaardeerd. Daarnaast hebben we enkele verdiepende trainingen, ook voor specialisten.” Kijk hier voor een overzicht van alle beschikbare trainingen.

Gratis voor OD’s

Het LMA verzorgt elke training gratis voor OD-medewerkers. Voor medewerkers van overige overheden geldt een dagvergoeding. Per training geldt een minimum van 5 deelnemers.

Nu inschrijven

Meteen inschrijven voor een training? Op de LMA-website vindt u op elke trainingspagina een link naar een inschrijfformulier. Bekijk het overzicht. Heeft u een vraag over een training? Neem dan contact op met Hans Neele, via hans.neele@rws.nl of 06 21 14 99 06.