AMICE weer beschikbaar (update van AMICE succesvol uitgevoerd)

Gepubliceerd 15 april 2022

Vanwege enkele wijzigingen in AMICE is er een nieuwe release geïnstalleerd. Nu deze installatie succesvol is uitgevoerd is AMICE weer beschikbaar.

Aanleiding van de wijzigingen in AMICE is het per 1 mei 2022 mogelijk maken van het melden met een handelsregisternummer in plaats van een bedrijfsnummer. Dit wordt per 1 mei 2022 mogelijk en per 1 oktober 2022 verplicht. Vanaf 1 oktober 2022 kan er dus niet meer met bedrijfsnummers worden gemeld.

Ook wordt er met de release voorgesorteerd op het melden van een vervoerder. Dat zal ook per 1 oktober 2022 verplicht worden.

XML-meldingen

Vanwege de geplande release op 21 en 22 april, zullen XML-meldingen niet aankomen. U zult bij het versturen van XML-meldingen een foutmelding ontvangen.

Webportal

Ook AMICE (lma.nl) zal niet bereikbaar zijn. Dus ook webportal-meldingen kunnen niet worden ingevoerd op 21 en 22 april 2022.

Flexibele Querytool

De sjablonen in de Flexibele Querytool werken op dit moment nog niet allemaal goed. Deze zullen begin volgende week bijgewerkt worden naar de nieuwe standaard.

Onze excuses voor de overlast.
Team LMA.