LMA Contactdag 10 oktober 2019 te Amersfoort

Gepubliceerd 5 september 2019

Op donderdag 10 oktober 2019 organiseert Rijkswaterstaat de jaarlijkse LMA Contactdag. Dit jaar in het Oude Magazijn te Amersfoort.  U wordt bijgepraat over onder andere de ontwikkelingen van de Tactische analyse E-waste en Informatiegestuurd toezicht. De LMA Contactdag is natuurlijk ook het moment om elkaar te ontmoeten en bij te praten.

Rijkswaterstaat ondersteunt vanuit het Landelijk Meldpunt Afvalstoffen (LMA) als ketenpartner, bronhouder en adviseur (milieu)toezichthoudend en handhavend Nederland.

Hierin staan wij gelukkig niet alleen. Elke dag hebben wij contact met omgevingsdiensten, handhavers, inspectiediensten, afvalverwerkers, kennisinstellingen en andere overheden. Zo zetten we samen stappen in de transitie naar een Circulaire Economie. Elk jaar organiseren wij de LMA Contactdag met het doel om enkele van de gezette stappen in de spotlights te zetten.

Programma

We beginnen de dag om 09.30 uur vanzelfsprekend met een kopje koffie. Om 10.00 uur opent onze dagvoorzitter Walter Klomp (ILT) de contactdag. Daarna gaan wij door met het eerste voorbeeld van ‘samen werken aan samenwerken’; de Tactische analyse methode. Tom Goes (Nationale Politie) en Mark Tilstra (Wecycle) vertellen ons hoe dit er in de praktijk uit ziet en welke voordelen dit heeft.

Na de lunch komt Ger de Boer (ILT) Inspectieview voor Informatie 'gestuurd toezicht' toelichten. Daarna staat de Kernteam (TopX lijst) aanpak in de spotlights.

Rondleiding

De de dag eindigt traditioneel met een netwerkborrel maar dit  jaar bieden we u ook nog iets extra aan. Vanwege de bijzondere locatie kunt u kosteloos deelnemen aan een rondleiding over het terrein. Tijdens de rondleiding wordt u geïnformeerd over de ontstaansgeschiedenis, de architectuur van de gebouwen, het gebruik door de jaren heen, onderhoud van goederenwagens, burgerparticipatie en de herbestemming van de Wagenwerkplaats.

Aanmelden

Wij ontmoeten u graag op donderdag 10 oktober in Amersfoort! Via dit formulier kunt u zich gratis inschrijven.

Meer informatie

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Jeroen Deurloo via jeroen.deurloo@rws.nl

Hopelijk tot ziens,

Het LMA team


Aanmelden

Wij ontmoeten u graag op donderdag 10 oktober in Amersfoort. Via het  formulier kunt u zich gratis inschrijven.