Trainingen AMICE erg populair

Gepubliceerd 14 juli 2016

De cursussen over AMICE die het LMA verzorgt, zijn erg in trek. Tot oktober zijn de trainers van het LMA volledig volgeboekt.

Het LMA verzorgt de training 'Beginners: wettelijke verplichtingen en AMICE' inmiddels viermaal per maand op locatie. Trainer Hans Neele. “We hadden wel gedacht dat er vraag zou komen naar de basistraining, maar dat het deze vorm zou aannemen heeft ons echt verrast. Dat we de training inhouse verzorgen, speelt ongetwijfeld mee.”

Inzicht in afvalstromen

Ook de training voor gevorderden is in trek, al wordt deze minder ruim aangeboden dan de basistraining. In de training laten de specialisten van het LMA zien hoe je AMICE en Easyquery kunt inzetten voor een gedetailleerd inzicht in afvalstromen. De training is bedoeld voor handhavers met ervaring in AMICE.

Bagage

Hans Neele: “De training voor gevorderden is echt de moeite waard. Je kunt er meteen mee aan de slag." Wel heeft de training een behoorlijk hoge instap. Neele: "Je moet al aardig wat bagage hebben, wil je deze verdieping kunnen maken. We treffen veel handhavers die zich nog niet goed weten te redden. Hen wijzen we op de basistraining."

Meer informatie

Wilt u meer weten over de cursussen die het LMA verzorgt? Kijk hier voor een overzicht van alle trainingen. Voor meer informatie kunt u ook contact opnemen met Hans Neele van het LMA, via hans.neele@rws.nl of 06 21 14 99 06.