LMA Summer Sessions, samen op weg naar betere handhaving

Gepubliceerd 1 juli 2015

Werkt u bij een omgevingsdienst? Kom dan deze zomer naar een van de LMA Summer Sessions en zet een belangrijke stap op weg naar effectieve en informatiegestuurde handhaving. U kunt zich nu aanmelden.

Het zo effectief mogelijk organiseren van toezicht en handhaving is een continue uitdaging voor omgevingsdiensten. Het LMA ondersteunt ze daarbij. Om dit nog beter te kunnen doen, organiseren wij deze zomer drie LMA Summer Sessions.

In gesprek met collega’s

Tijdens de LMA Summer Sessions delen we onze visie en maken we onze expertise inzichtelijk. Daarnaast kunt u in gesprek gaan met collega’s van andere omgevingsdiensten. Alles om ideeën voor betere handhaving uit te wisselen, met als resultaat: lagere kosten, minder risico’s, meer veiligheid en een betere leefomgeving.

In Zwolle, Utrecht en Vught

De uitnodigingen voor de LMA Summer Sessions zijn verstuurd. De evenementen vinden plaats op:

  • donderdag 16 juli in Zwolle (aanvang:13.00 uur)
  • dinsdag 21 juli in Utrecht (aanvang:13.00 uur)
  • donderdag 6 augustus in Vught (aanvang:13.00 uur)

Aanmelding geopend

Werkt u bij een Omgevingsdienst en wilt u deelnemen? Meldt u zich dan aan via zomer@stichting-lma.nl. Ook als u bent uitgenodigd voor een sessie, maar liever een van de andere evenementen wilt bijwonen, dan kunt u dat via dit adres doorgeven.

Praat mee!

De LMA Summer Sessions zijn de ideale momenten om stil te staan bij het werk en met vakgenoten van ideeën te wisselen over de praktijk van de omgevingsdiensten. Grijp deze kans, wij verwelkomen u graag!