LMA Contactdag 10 oktober 2019 te Amersfoort

Gepubliceerd 5 september 2019

Op donderdag 10 oktober 2019 organiseert Rijkswaterstaat voor u en uw collega's de jaarlijkse LMA Contactdag. Dit jaar in het Oude Magazijn te Amersfoort.  U wordt bijgepraat over onder andere de ontwikkelingen van de Tactische analyse E-waste en Informatiegestuurd toezicht. De LMA Contactdag is natuurlijk ook het moment voor handhavers om elkaar te ontmoeten en bij te praten.

Rijkswaterstaat ondersteunt vanuit het Landelijk Meldpunt Afvalstoffen (LMA) als ketenpartner, bronhouder en adviseur (milieu)toezichthoudend en handhavend Nederland.

Hierin staan wij gelukkig niet alleen. Elke dag hebben wij contact met omgevingsdiensten, handhavers, inspectiediensten, afvalverwerkers, kennisinstellingen en andere overheden. Zo zetten we samen stappen in de transitie naar een Circulaire Economie. Elk jaar organiseren wij voor handhavers de LMA Contactdag met het doel om enkele van de gezette stappen in de spotlights te zetten.

Programma

We beginnen de dag om 09.30 uur vanzelfsprekend met een kopje koffie. Om 10.00 uur opent onze dagvoorzitter Walter Klomp (ILT) de contactdag. Daarna gaan wij door met het eerste voorbeeld van ‘samen werken aan samenwerken’;  Marcel Verweij (ILT) vertelt over het Nationaal Project Elektronica gevolgd door Tom Goes (Nationale Politie) die iets vertelt over de Tactische Analyse e-waste.

Na de lunch komt Ger de Boer (ILT) Inspectieview voor Informatie 'gestuurd toezicht' toelichten. Hierna gaan wij plenair in discussie over hoe wij samenwerking in de praktijk tot stand kunnen brengen. Het middagprogramma eindigt traditioneel om 15.30 uur met de netwerkborrel.

Rondleiding

Dit  jaar bieden we u ook nog iets extra aan. Vanwege de bijzondere locatie kunt u kosteloos deelnemen aan een rondleiding over het terrein. Tijdens de rondleiding wordt u geïnformeerd over de ontstaansgeschiedenis, de architectuur van de gebouwen, het gebruik door de jaren heen, onderhoud van goederenwagens, burgerparticipatie en de herbestemming van de Wagenwerkplaats.

Aanmelden

Wij ontmoeten u graag op donderdag 10 oktober in Amersfoort! Via dit formulier kunt u zich gratis inschrijven. En mocht u zelf niet kunnen dan zijn geïnteresseerde collega's natuurlijk meer dan welkom.

Meer informatie

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Jeroen Deurloo via jeroen.deurloo@rws.nl

Hopelijk tot ziens,

Het LMA team


Aanmelden

Wij ontmoeten u graag op donderdag 10 oktober in Amersfoort. Via het  formulier kunt u zich gratis inschrijven.