Expeditie Brancheprofiel: drie branches geselecteerd

Gepubliceerd 11 juli 2016

Sinds begin dit jaar onderneemt het LMA diverse expedities. Deze zomer komt de expeditie Brancheprofiel op stoom: samen met de expeditieleden is een selectie gemaakt van drie branches. In de komende periode stelt het LMA hiervoor een brancheprofiel op.

De keuze is gevallen op garagebedrijven, autodemontagebedrijven en zieken- en verzorgingshuizen. Deelnemende omgevingsdiensten hebben voorbeelden van organisaties binnen deze branches aangeleverd, zodat het expeditieteam gericht aan de slag kan.

Vrij beschikbaar

Na afloop van de expeditie komen de opgestelde brancheprofielen vrij beschikbaar. Omgevingsdiensten kunnen hiermee snel inzicht in een branche krijgen. Denk aan kenmerkende afvalstoffen en de verwachte vrij te komen hoeveelheden. Dit kan handig zijn bijvoorbeeld bij de voorbereiding op een controlebezoek.

Portfolio

De expeditie richt zich op het vaststellen van de meest bruikbare vorm van het brancheprofiel. Afhankelijk van de behoeftes van omgevingsdiensten ontwikkelt het LMA na de expeditie een portfolio aan brancheprofielen.

Meer informatie

Wilt u meer weten over deze expeditie? Neem contact op met Tjerk ter Veen via: tjerk.ter.veen@rws.nl of 06 11 52 62 99. Of met Remco Schoonenberg via: remco.schoonenberg@rws.nl of 06 21 14 99 10.