Nieuwsbrief nr.3 2016

Beste LMA-relatie,  Het is zomer in Nederland, maar bij het LMA draaien de raderen gewoon door. Zo naderen we de afronding van de expeditie Brancheprofiel. Met relevante resultaten voor uw praktijk.

Expeditie Brancheprofiel komt op stoom

De expeditie zoekt naar de meest bruikbare vorm van brancheprofielen voor omgevingsdiensten. Inmiddels zijn drie branches geselecteerd. Hiervoor stelt het expeditieteam op korte termijn een profiel op.

Ontdek de expeditie

Uitgesproken: Paul Schuurmans

In de rubriek Uitgesproken is het woord aan Paul Schuurmans, directeur bij Omgevingsdienst Flevoland & Gooi en Vechtstreek. Hij roept op om met opdrachtgevers in gesprek te gaan over hun doelen.

Lees het boeiende artikel

Trainingen AMICE erg populair

De basiscursus over AMICE is tot en met oktober volgeboekt. En ook de training voor gevorderden is erg in trek. Dat vertelt trainer Hans Neele. Het LMA biedt de trainingen gratis aan voor medewerkers van omgevingsdiensten.

Duik in onze trainingen

LMA jaarverslag 2015

'Samen zicht op afval', dat is de titel van het LMA jaarverslag over 2015. Het verslag laat zien wat het LMA heeft gedaan om de samenwerking met omgevingsdiensten te vernieuwen.

Bekijk het jaarverslag

Meer gemak met Bodem-app

Omgevingsdienst Noordzeekanaalgebied (NZKG) werkt aan een applicatie die meldgegevens van diverse bronnen combineert. Daarmee vergemakkelijkt de app het bodemtoezicht.

Lees meer over de app