Nieuwsbrief nr.1 2016

Doet u al mee met het LMA?

Beste LMA-relatie,

Inzicht in de manier waarop bedrijven omgaan met afval is waardevol. Het Landelijk Meldpunt Afvalstoffen (LMA) helpt u graag op weg naar een informatiegestuurde werkwijze. Ontdek onze activiteiten en doe mee.

Gratis trainingen

Het LMA verzorgt een groeiend aantal gratis trainingen voor medewerkers van omgevingsdiensten. De eerste is al eind april 2016.

Bekijk het trainingsaanbod

Beter begroten

In onze nieuwe rubriek 'Uitgesproken' is het woord aan u. De eerste editie kent meteen een relevant thema: begroten in tijden van krapte en BIG-8.

Het verhaal van Anton van Leeuwen

Realtime werken?

Hoe actueler uw informatiepositie, hoe effectiever u kunt werken. Het LMA onderzoekt de mogelijkheden van realtime melden. Wilt u hierover meepraten?

Stuur een bericht naar LMA-directeur Fred Doeleman: freddoeleman@stichting-lma.nl

Expeditie meldingsplichtige inrichtingen op stoom

De LMA-expeditie die zich concentreert op zogeheten MPI’s is flink op gang gekomen. Er zijn al tientallen brieven verstuurd naar mogelijke niet-melders.

Dit is waardevol voor de deelnemende omgevingsdiensten.

Lees meer

Uitgelezen kans

Eind maart startte de LMA-expeditie gericht op het ontwikkelen van een strategische quickscan. Hiermee kunt u snel risicovolle branches en afvalstromen in kaart brengen.

Aanmelden voor deze expeditie kan nog steeds

Tot ziens bij het LMA

Tot zover deze selectie van LMA-nieuws. Benieuwd wat er nog meer speelt? Bekijk de nieuwsberichten op onze website. En vergeet niet u aan te melden voor een training.

Tot ziens bij een van onze activiteiten!
Team LMA