Home > Nieuws > Helpdesk LMA

Vanaf november 2004 is de nieuwe helpdesk van het Landelijk Meldpunt Afvalstoffen operationeel (helpdesk@lma.nl en/of 070-3735969). Hiervan wordt druk gebruik gemaakt, in januari tot ruim 900 telefoontjes per dag.

Indien u direct een antwoord op uw vraag wilt, adviseren wij u even te kijken op onze website, waar u een lijst kunt vinden met de meest gestelde vragen. De medewerkers van de telefonische helpdesk proberen u direct te woord te staan. Als dat niet lukt bellen zij u zo spoedig mogelijk terug om uw vraag te beantwoorden. De telefonische helpdesk is op werkdagen te bereiken van 09-00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 16.00 uur.

Laatste wijziging van deze pagina | 04-03-06


Nieuwsbrief nr.3 2014

Onlangs hebben wij onze nieuwsbrief nr. 3 2014 verspreid. In deze nieuwsbrief vindt u informatie over onder andere de samenwerking met het Programmateam Ketentoezicht Gelderse Omgevingsdiensten en de start van de pilotprogramma’s Informatie gestuurde handhaving. Lees verder...

Inzage in meldgegevens voor ontdoeners beschikbaar in AMICE

Vanaf 23 juli 2014 is het mogelijk om zonder account  op de homepage van AMICE een beperkte set meldgegevens op te vragen. Ontdoeners kunnen op basis van een afvalstroomnummer en meldjaar inzage krijgen in de gegevens die over hun afvalstroom zijn gemeld..
Lees verder...

Verhuizing LMA naar Rijswijk

Op 1 juli 2014 veranderen het post- en bezoekadres van het LMA. Als onderdeel van het nieuwe huisvestingsplan voor geheel Rijkswaterstaat Zuid-Holland verhuizen de medewerkers van Den Haag naar:
Lees verder...